SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Távirányítót a kézbe: ez a karácsony a tévé előtt ülve is különleges lesz!

Dátum: 2016-12-22 10:54:15   |  hazai
Szerző: doga
Szenzációs ünnepi műsorkínálat a Viacom csatornáin

Idén is felejthetetlen karácsonyra, számos meglepetéssel készülnek a nézőknek a Viacom csatornák: a Comedy Central, az RTL Spike, a Paramount Channel, a Nickelodeon, valamint a VIVA ünnepi műsorkínálatában kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a magának való csemegét. Animációs produkciók és szériák, szatirikus komédiák, remek sorozatok, valamint mozifilmek széles tárháza biztosítják a felhőtlen szórakozást gyermekeknek, tiniknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Comedy Centralon december 23-án, éjfélkor a Hogy ne éld az életed – Karácsonykor című speciális epizódot láthatjuk, december 24-én reggel 10.00-től egész nap a Modern család teljes 6. évada lesz adásban. Másnap 10.00-től a Feketék fehéren első évadával „pihentethetjük” az agyunkat, az animációs sorozatok rajongói pedig mindkét nap újranézhetik a társadalomkritikus South Park 20. szériáját este 10.00-től! December 26-án, 11.00-től a Családom, darabokban sorozat gondoskodik arról, hogy a karácsonyi hajrában se az unalom öljön meg minket. December 28-án ismét jön a Tömény történelem: a produkció második best of epizódjában, 22.00-tól a Magyarország, szereplek!-ben feltűnt Ráskó Eszter meséli el Bánk bán és Gertrudis szerelmének „igaz” történetét, Lakatos Márk pedig Mária Terézia szövevényes családi szálait próbálja meg kibogozni. A két ünnep közötti estéken szórakoztató filmek között csemegézhetünk: december 27-től egymást követő napokon a Babysitting – A felvigyázó, a Super, és a Nyócker (minden alkalommal 22.30-tól), míg az év utolsó előtti napján, este 11.00-től az Erik, a viking is látható lesz a Comedy-n. Az óév utolsó napjának délelőttje animációs filmekkel indul, 11 órától pedig a nap hátralévő felében a Comedy Clubé a főszerep. A legnépszerűbb standup humoristák, mint például Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Dombovári István, Fábry Sándor, Mogács Dániel, vagy Bödőcs Tibor önálló estjeinek ismétléseivel biztosan megalapozhatjuk az újévi jókedvünket.

 

Az ünnepek alatti még teljesebb kikapcsolódásért a Paramount Channel filmcsatorna idén a legszórakoztatóbb családi filmeket tűzi műsorára az akciódús, romantikus és klasszikus alkotások mellett. Nincs karácsony például a hatalmas, bohókás eb nélkül, aki a Beethoven karácsonyi kalandjában újból felkavarja a kisvárost december 24-én. A december 25-én napközben képernyőre kerülő Gézengúzok Karácsonya a családi összetartásról mesél, de az ünnepek romantikus hangulatáról sem feledkezik meg a csatorna. Karácsony második napján rögtön két alkotással is kedveskedik nézőinek: a 12 karácsonyi randi és a Dadus karácsonyra is a lehetőségekről és az új szerelmekről szól. 2017-et pedig többek között a Vissza a jövőbe és a Csupasz pisztoly filmtrilógiákkal köszönthetik a mozi rajongói.

 

Élesednek az izgalmak az RTL Spike-on, ahol akciódús és lebilincselő sorozatokkal várják a nézőket. December 24-én délután jön a Jéglovagok – a hihetetlenül vakmerő kamionsofőrök élet-halál harcot vívnak a végtelen hómezőkön, késő este pedig a Bellator MMA legújabb részében lélegzetelállító kick-box mérkőzés szemtanúi lehetnek a küzdősportok szerelmesei. December 25-én a Visszatérők és a Sötét árvák korábbi epizódjait nézheti meg, aki lemaradt a száz, űrben nevelkedett fiatal földi küzdelméről vagy a klónok világába tekintene bele. Karácsony második napján a sorozatgyilkosok nyomába ered a Gyilkos elmék szereplőgárdája, és szilveszter éjjelén tucatnyi képtelen balesetről számol be a Hihetetlen, de halálos dokumentumfilm-sorozat.

 

Ünneplőbe öltözik a Nickelodeon is, a kicsiket és a nagyokat egyaránt kedvenc sorozataik karácsonyi epizódjaival lepi meg hazánk legnézettebb gyerekcsatornája. A december 25-i program Nicky, Ricky, Dicky és Dawn társaságban kezdődik 13.05-től, a négyes ikrek a Mikulás segédjeinek jelmezét felöltve szórakoztatják majd a kicsiket. Nem sokkal később a művészeti gimi is ünnepi hangulatba kerül: a különleges maraton a V, mint Viktória és az ICarly epizódjaival folyatódik. Ezután a Winx Club hat tündértanoncának mágikus karácsonyával ismerkedhetünk meg, majd jön a Rabbids: Invázió, ráadásul rögtön három epizóddal. 15.15-től A Madagaszkár pingvinjei állítanak karácsonyfátde Sanjay és Craig is izgalmas téli kalandokba keverednek. A Thunderman család 16.10-től ünnepel, majd a Rázós játszma tagjaival nevethetnek együtt a gyerekek. Végül, de nem utolsósorban Bikinifenéken is beköszönt a karácsony SpongyaBob Kockanadrág, Csillag Patrik  és barátaik legnagyobb örömére.

 

A világhírű filmek és a gyermekműsorok mellett a VIVA természetesen zenei adással kedveskedik a téli szünet alatt, december 23-án 16.00-kor ugyanis kiderül, hogy a nézők szerint idén melyik sláger lett Az év dala.

Doga

Forrás: www.redlemon.huHozzászólások

comments powered by Disqus