SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

M3 kódolatlanul a MinDig TV kínálatában

Dátum: 2013-12-08 10:14:58   |  hazai
Szerző: dorka
2013. december 20. és január 5. között a MinDig TV nézői számára ingyenesen elérhető lesz az újonnan induló M3 csatorna.

Már a december 20-ai indulásakor mintegy 1,4 millió háztartásba jut el a közmédia retrócsatornája, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) archívumára épülő M3 kábeltelevízió.

Az M3 a Magyar Televízió Zrt. archív tartalmakat sugárzó, előfizetési díj ellenében elérhető tematikus kábelcsatornája, melynek kínálatában minden műfaj megtalálható lesz, pl. sport, oktató-, gyerek- és ifjúsági műsorok, vetélkedők, tehetségkutató versenyek, színházi előadások, videoklipek, dokumentumfilmek, sorozatok, egész estés filmek, illetve rengeteg olyan alkotás, amely a televíziózás elmúlt hatvan éve alatt legendává vált. A kódolatlan időszakot követően az M3 csatorna a MinDig TV Extra szolgáltatás Családi csomagjában lesz elérhető.

A Mindig TV-t kódoltaltan időszakát követően a Magyar Telekom kábelszolgáltató  január 7-étől az alapcsomagjában továbbítja a csatornát. Az M3 az UPC-nél a digitális kábel alapcsomagba kerül, és a Digi is ebbe a csomagjába teszi. Emellett folyamatosan kötik a megállapodásokat a kisebb műsorterjesztőkkel. 

Forrás: mtva.hu, Mindig TV



Hozzászólások

comments powered by Disqus