SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A SportKlub elérhető a DIGI műholdas kínálatában is

Dátum: 2015-04-03 13:57:50   |  hazai
Szerző: dorka
Március 31-től elérhető a SportKlub a DIGI TV műholdas platformján is. A csatorna és a szolgáltató közötti tárgyalások sikeresnek bizonyultak, így a kábeles előfizetéssel rendelkezők után immáron a műholdas előfizetők is láthatják a csatorna műsorát.

 DIGI és SportKlub közötti megegyezésnek köszönhetően újabb többszázezer háztartásban élvezhetik a nézők a csatorna izgalmas közvetítéseit és sajátgyártású műsorait. „A megállapodásnak köszönhetően március 31-től még több háztartásban elérhető a SportKlub adása. Örömmel vettük a bővítést, hiszen jelen pillanatban a DIGI rendelkezik a legerősebb kínálattal a sportszerető közönség számára, a nézők itt követhetik a legtöbb magyar nyelvű sportadót” – jelentette ki Világi Péter, a csatorna kommunikációs igazgatója.

A SportKlub számos formabontó háttérmagazinnal várja a sportrajongókat, ilyen például a véleményeket ütköztető Dodzsem, a Ferencvárosi Torna Club életét bemutató Fradi TV, a szabadszájú kritikus, Puzsér Róbert által vezetett Aranylövés Puzsérral című talk show, a 3 menet Havas Henrikkel, ahol a sport nagyjaival láthatnak szókimondó interjúkat a nézők, vagy a napokban indult TrollFoci TV című műsor.



Címkék: sportklub digi csatorna kábel 

Hozzászólások

comments powered by Disqus