SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A TechniSat őszi újdonságai

Dátum: 2014-09-25 12:30:47   |  nagyvilág
Bemutatkozik a német cég új csúcsmodellje.

10128

Extrém közel a valósághoz

Gondolatkísérlet

Vessen egy pillantást a TechniSat több mint 25 éves kutatási és fejlesztési tapasztalatainak gyümölcseire: a legjobb televíziós- és vételi technológiákra, valamint a készülékekre jellemző innovatív funkciókra. Az időeltolásos televíziózás, a zseniálisan egyszerű és intuitív működtetés, avagy a táblagéppel vagy okostelefonnal irányítható otthoni hálózatba való tökéletes illeszkedés immár a cég legújabb és legnagyobb, Ultra HD felbontású, 65 hüvelykes (165 cm-es) képátlójú televíziójának is kiemelkedő tulajdonságait gazdagítja. Az integrált vevőegységek funkciói között megtalálhatjuk a TechniTwin ISIO innovatív újításait, amelyeknek köszönhetően a készülék új szintre emeli a televíziózásról eddig alkotott elképzeléseinket.

2

Minden eddiginél közelebb a valósághoz

Az UHD (ultra magas) felbontás a ma már hagyományosnak tekinthető Full HD felbontásnál négyszer részletgazdagabb képmegjelenítést biztosít. Míg egy Full HD televízió mintegy kétmillió képpontból állítja össze a képet, addig a TechniTwin ISIO 8,3 millió képpontból és 16,7 millió színárnyalatból építkezik.

Már ma is élvezhetjük a holnap képminőségét: a TechniSat az SD- és HD-tartalmak jó minőségű UHD-felkonvertálására fókuszál, hogy a ma még csekély számban elérhető, valódi UHD-források hiányában is ki tudjuk használni a 3840x2160 képpontból álló megjelenítő felbontását. Az innovatív technikai megoldásoknak köszönhetően így minden eddiginél magával ragadóbb, részletgazdagabb minőségben élvezhetjük Blu-ray- és DVD-lemezeinket a TechniTwin ISIO 107cm-es, 127cm-es, 140cm-es vagy 165cm-es képátlójú változatain.

3

Mostantól minden élesebb

A készülékek UHD-kijelzői felskálázzák az SD- és HD-tartalmú műsorokat, illetve megjelenítik a HDMI-csatlakozón keresztül bekötött UHD-lejátszó műsorforrását. A tökéletes televíziós élmény számos képoptimalizáló folyamat eredménye – a képek sorrendjében: felkonvertálás, zajszűrés, mozgásjavítás, köztes képkocka-beillesztés és kontrasztjavítás.

45678

Nézze az egyik műsort, és közben vegye fel a másikat

9

A TechniTwin ISIO televíziók integrált dupla-quattro vevőegységének köszönhetően a digitális műholdas, földi sugárzású és kábelen keresztül továbbított tévé- és rádióműsorok egyaránt megjeleníthetők, külső set-top-box csatlakoztatása nélkül. A különböző jelforrások műsorválasztékát a készülék egyetlen programlistába rendezi, így rendkívül kényelmes áttekinthetőséget és válogatást tesz lehetővé.

Határozza meg Ön, mit és mikor akar nézni

10

A TechniTwin ISIO készülékkel saját programigazgatója lehet: egy USB-adathordozó vagy egy hálózati tároló csatlakoztatását követően ugyanis lehetősége nyílik a kódolatlan digitális TV- és rádióprogramok rögzítésére. A felvett műsorokat pedig bármikor, bármennyiszer minőségromlás nélkül lejátszhatja, illetve utólag szerkesztheti.

 

Élő tévéműsor gombnyomásra – állítsa meg, hogy ne maradjon le semmiről

A TechniTwin ISIO tévékészülék időeltolásos funkciójával maximális rugalmasságot biztosít a hétköznapokban: épp kedvenc műsorát nézi, és megszólal a telefon? A Timeshift szolgáltatás révén egyetlen gombnyomással megállíthatja a futó programot, majd egy későbbi időpontban (például a telefonbeszélgetés után) ott folytathatja, ahol abbahagyta.

 

Tapasztalja meg, milyen egyszerű lehet az innovatív technika

A televíziózás célja az örömszerzés, aminek egyik feltétele a bonyolult technika könnyű kezelhetősége. Ezért alkalmazzuk TechniTwin ISIO televízióinknál a kedvelt DigiButler szolgáltatást, amely a legmagasabb használati kényelmet nyújtja a nézők számára.

 

Üdvözöljük az ISIO® internetes világában

11

Az ISIO több puszta készülékjelölésnél. Az ISIO elhozza a televízió képernyőjére az internet izgalmas világát, következetesen megvalósítva a TechniSat alapfilozófiáját a mindig egyszerű és intuitív kezelhetőségről. ISIO-alkalmazások, médiatárak, lekérhető videotartalmak vagy az ISIO internetes böngészője – immár az internet teljes interaktív sokszínűségét átélheti a tökéletesen kezelhető TechniTwin ISIO tévékészülékeken. Így válik az internetezés a nappalijában olyan egyszerűvé és vonzóvá, mint a tévénézés.

 

A watchmi forradalmasítja a tévézés élményét

12

A televíziózás új szintre lép: a watchmi szolgáltatás kiváltja a megfelelő műsorok utáni végtelen keresés fáradalmait, amikor saját ízlésünket figyelve személyre szabott műsorlistát állít össze a számunkra. Lehetőségünk nyílik az egyes programok értékelésére, majd az adott pontszámoknak megfelelően a televízió összeállít számunkra egy programjavaslat-listát. Az így kapott listáról pedig a TechniTwin ISIO készülék rögzíteni is tudja kiválasztott kedvenc műsorainkat. Az új tévécsatornákat a televízió közvetlenül felveszi a „normál” programlistába, hogy a klasszikus tévécsatornákhoz hasonló módon választhassuk ki és tekinthessük meg őket. Egyszóval valóban olyan egyszerűen működik, mint a hagyományos csatornaváltás – csak teljesen a személyes ízlésünknek megfelelően, sokkal szebben.

 

2x CI+ kártyafogadó a fizetős csatornák vételéhez

13

A TechniTwin ISIO tévékészülék kettő Common Interface (CI+) modulfogadóval rendelkezik. CI+ modulfogadókkal lehetőség nyílik az egyes előfizetői szolgáltatások, kódolt műsorok vételére, érkezzenek azok akár digitális műholdas, akár földi, akár kábeles jelforrásból.

14

A kommunikáció csodája

15

A TechniTwin ISIO a nappali középpontja és a digitális médiavilág új szíve. Multimédiás központként a televízió a csatlakoztatási lehetőségek szinte végtelen tárházát nyújtja. Vezeték nélküli kommunikációs képességei pedig kényelmessé és esztétikussá teszik mindennapi használatát. Miután csatlakoztattuk otthoni hálózatunkhoz, a TechniTwin ISIO valóságos kommunikációs csodává válik.

 

APPszolút kontroll és fantasztikus lehetőségek táblagépekkel és okostelefonokkal

16

Távirányítás és távprogramozás otthonról vagy utazás közben

A MyTechniSat alkalmazás tökéletes kommunikációt biztosít táblagépe/okostelefonja és TechniTwin ISIO tévékészüléke között. Az alkalmazással televízióját nem pusztán közvetlenül irányíthatja egy intuitív érintőképernyős távirányító segítségével, hanem akár útközben is beprogramozhatja egy-egy műsor felvételét.

 

My TechniSat MultiPlay – alkalmazás a teljes médiakontroll érdekében

Az Androidos MyTechniSat MultiPlay alkalmazás segítségével közvetlenül a táblagépéről érheti el otthoni hálózatának filmjeit, zenéit és fotóit, amelyeket aztán összes UPnP-képes készülékén megjeleníthet.

 

Okostelefonról vagy táblagépről a TV nagy képernyőjére

A TechniTwin ISIO mindent megmutat, amit táblagépén vagy okostelefonján lát. A TechniCast alkalmazás segítségével ugyanis egy az egyben megjeleníthetjük androidos mobilkészülékünk tartalmait a televízió nagy képernyőjén. Barátainak maradandó élményt nyújthatnak a legutolsó nyaraláson készült felvételek, családtagjai pedig részesülhetnek internetes böngészésében is.

Forrás: www.technisat.de

Doga



Címkék: technisat uhd tv ulta HD isio 

Hozzászólások

comments powered by Disqus