SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A UPC Direct tovább bővíti kínálatát

Dátum: 2014-02-12 20:02:08   |  hazai
Szerző: dorka
A UPC DTH Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója bejelentése szerint 5 új csatornával és egy zenei csomaggal gyarapítja a UPC Direct szolgáltatását Magyarországon.

Március 10-től kezdődően a UPC Direct ügyfelei új, nemzetközi csatornákat élvezhetnek, köztük jól ismert márkákat, mint a Discovery, valamint új, feltörekvő márkákat, melyek olyan új műfajokat ismertetnek meg ügyfeleinkkel, mint a küzdősportok, a divat és az autóversenyzés. A UPC DTH elkötelezett az iránt, hogy a legteljesebb csatornaválasztékot kínálja ügyfeleinek kiváló értékkel és kivételes választási lehetőségekkel kompromisszumok nélkül.

A kíváncsi természetűek számára a világ tele van megválaszolásra váró kérdésekkel. A Da Vinci Learning csatorna olyan műsorokkal tárja szélesre a világ kapuját, melyek szórakoztatnak, tanítanak, és arra inspirálják az embereket, hogy élvezetes módon ismerkedjenek meg a tudománnyal.

Hollywoodi bűnügyek, gyilkosságok és törvényszéki nyomozások. Az Investigation Discovery révén bepillanthatunk a nyomozások rejtélyes, elképzelhetetlen és érdekfeszítő oldalába, megismerve azt a tudományt, ami végül úgy oldja meg a való élet e talányait, és úgy fedi fel lassanként a válaszokat, hogy közben mi is átérezzük egy valódi rejtély megoldásának izgalmát.

A Fashiontv a divat, a szépségipar és a stílus világának szentelt egyetlen, éjjel-nappal sugárzó, nemzetközi tévéhálózat. A csatorna tisztában van a divatrajongók igényeivel, amiket eredeti, elfogulatlan és informatív műsorokkal elégít ki.

A harcművészetek és küzdősportok kedvelőinek szól a BlackBelt TV, melynek exkluzív műsorai között megtalálhatók például a klasszikus kungfu filmek és a hollywoodi mozifilmek. A BlackBelt TV-n japán animációs sorozatok és filmek is láthatók.

Az Auto Motor Sport az autók szerelmeseit és az autóversenyek rajongóit hozza majd lázba az autóiparral kapcsolatos dokumentumfilmekkel és sportadásokkal. Fő műsorai között megtalálhatók a legfrissebben piacra dobott modellek részletes tesztjei, az autóipar meghatározó elméinek életét bemutató filmek, valamint a legendás autómárkák kulisszái mögé is bepillantást engedő portréfilmek.

A UPC DTH örömmel vezet be egy új extra funkciót a freeSAT és UPC Direct ügyfelek számára – ez a Music Choice. Az új szolgáltatás a Direct Medium csomag HD-képes mediaboxszal (Humax egység vagy DVR) rendelkező ügyfelei számára lesz elérhető. Ez a zenei funkció 10 olyan zenei csatornát foglal magába, melyek mindegyike egy-egy konkrét műfajt helyez a középpontba.

„Örömünkre szolgál, hogy e csatornák hozzáadásával minden piacunkon tovább gazdagíthatjuk csomagjainkat. Rendszeresen kikérjük nézőink véleményét arról, hogy milyen jellegű tartalom tenné még jobbá számukra a tévénézés élményét. Az így kapott visszajelzések alapján biztosak vagyunk benne, hogy az új csatornákkal és zenei csomaggal való bővülés jó fogadtatásban részesül, és változatosabbá teszi már amúgy is gazdag csomagjainkat – ami járulékos költségtől vagy kompromisszumtól mentesen mindenhol több választási lehetőséget biztosít a UPC DTH ügyfeleinek” – mondta Michael Lee, a UPC DTH ügyvezető igazgatója.



Címkék: UPC direct DTH műhold csatorna 

Hozzászólások

comments powered by Disqus