SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Vidanet ügyfelei ajándékba kapják a FilmBox Live-ot a nyárra

Dátum: 2016-06-21 11:52:02   |  hazai
Szerző: doga
Az SPI International/FilmBox promóciós kampányba kezdett Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójával, a Vidanettel.

Az akció keretein belül a szolgáltató egész nyáron ingyen hozzáférést biztosít ügyfeleinek a FilmBox Live on-demand alkalmazáshoz.

A Vidanet eddig is elérhetővé tette Digitális Extra előfizetői számára a FilmBox Live-ot, de ezen a nyáron a KábelNet csomagok előfizetői is élvezhetik a soha véget nem érő mozi élményt az alkalmazásnak köszönhetően. Az akció egészen augusztus 31-ig tart, és a nézőknek ahhoz, hogy igénybe vehessék a szolgáltatást, mindössze annyi a dolguk, hogy regisztráljanak a FilmBox Live weboldalán (www.filmboxlive.hu).

A FilmBox Live egy video on demand (VoD) szolgáltatás, ami különböző televíziós tartalmakat, köztük sikeres mozifilmeket és népszerű TV sorozatokat kínál előfizetőinek. A választék pedig Magyarországon belül bárhol, bármikor és bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön – legyen az okostelefon, táblagép, laptop, játékkonzol vagy okos TV – elérhető.

A promóció ideje alatt a Vidanet ügyfelei számos nagy sikerű produkcióból válogathatnak. Többek között a Disney-féle Hős6ost, a Don Jon című vígjátékot Julianne Moore-ral és Joseph Gordon-Levitt-tal, valamint a Colin Firth  főszereplésével készült, Oscar-díjas A király beszédét is megtekinthetik a felhasználók.

Örömünkre szolgál, hogy együttműködésben a Vidanettel hozzáférést tudunk biztosítani ügyfeleik számára a FilmBox Live-hoz. Bízunk benne, hogy így mi is meg tudjuk tölteni az emberek vakációját szórakozással” – mondta Fülöp Tamás, az SPI International regionális igazgatója.

Doga

Forrás: SPI International



Hozzászólások

comments powered by Disqus