SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Bővült az Invitel IPTV szolgáltatása

Dátum: 2013-02-25 21:32:28   |  hazai
Az Invitel az idei év első fontos lépéseként, februárban az otthoni szórakozást tette még kényelmesebbé és interaktívabbá: a hónap közepétől megújult felülettel, felhasználóbarát funkciókkal bővült az InviTV, az Invitel IPTV szolgáltatása.

A megújult, átláthatóbb menürendszer megjelenése ezentúl igazodik a tévékészülék képarányához, az interaktivitást pedig az új keresés funkció, a felvett műsorok egyszerűbb nyomon követése és a rádiócsatornák közvetlen elérése segíti. Az Invitel az InviTV átalakításával szeretné még jobban kiszolgálni ügyfelei igényeit és magasabb szintre emelni a sokoldalú televíziózás nyújtotta élményt.

Az alábbi új funkciók és szolgáltatások váltak elérhetővé az Invitel InviTV szolgáltatásában:

  • Megújuló kezelőfelület, átláthatóbb a kezelés.
A kezelői felület beállításánál mostantól két új megjelenítés közül is választhatnak az Invitel ügyfelei: a gazdagabb Invitel HD megjelenést a modernebb, újabb széles képformátumú – LCD, LED, plazmatévé-készülékekhez –, míg az Invitel Standard megjelenést a hagyományos tévékészülékekhez ajánlja a cég. A megjelenés alapértelmezett beállítása vevőegység típustól függ, melyet az Invitel állít be, de ezt a felhasználó bármikor könnyen módosíthatja a „BEÁLLÍTÁSOK” – Megjelenés menüjében.
A főmenüben a menüpontokat jelölő rajzok megváltoztak, új külsőt kaptak, de az ikonok között továbbra is az eddig megszokott módon lehet váltogatni. A struktúra és a megjelenítés azonban könnyebben érthető, a felület pedig áttekinthetőbb lett. Emellett a menüpontok és a Műsorkalauz használata is jelentősen egyszerűbbé vált. Mostantól például lehetőség nyílik a Műsorkalauzban is kategóriákra szűkíteni a csatornalistát, így segítve az egyszerűbb és gyorsabb használatot.
  • Egyszerűbb film-és műsorkeresés.
Az új „KERESÉS” menüpont segítségével még könnyebben megtalálhatók a kedvenc filmek és műsorok. A Videotéka-tartalmak és a tévéműsorok közötti egységes keresésfunkciónak köszönhetően több szűrőfeltétel is megadható a különálló „KERESÉS” menüben.
  • Szélesebb képformátum támogatás.
A „BEÁLLÍTÁSOK” menüben több képarány-beállításra is lehetőség van. A kezelői felület megjelenését úgy optimalizálta az Invitel, hogy az egyre elterjedtebb széles képformátumú készülékeken (16:9) és hagyományos készülékeken (4:3) is egyaránt jól mutasson, és könnyen használható legyen.
  • Műsorfelvételek egyszerűbb nyomon követése.
Az eddig elkészült időzített és azonnali felvételek korábban külön menüpont alatt voltak megtalálhatók. Az Invitel ügyfeleinek visszajelzései alapján a felvett műsorok, filmek, a könnyebb áttekintés érdekében mostantól egy mappában lesznek elérhetők. Ezen felül a jövőben a „FELVÉTELEIM” – felvett műsorok menübe lépve az elérhető tárhelymennyiség vizuálisan is megjelenítésre kerül.
  • Közvetlen rádióelérés a csatornalistából.
A rádióállomások korábban az „EXTRÁK” menüben voltak megtalálhatók. Mostantól –külön csatornakategóriaként – a csatornalistán belül a Rádió kategóriából közvetlenül, a tévécsatornákhoz hasonlóan válnak elérhetővé a rádióállomások.

Az új kezelői felülettel kapcsolatos további részleteket is tartalmazó felhasználói útmutató az Invitel honlapján, a www.invitel.hu oldalon érhető el.



Címkék: Invitel IP TV InviTV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus