SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

CES 2013: mire számíthatunk?

Dátum: 2012-11-10 12:33:25   |  nagyvilág
A CES fogyasztói elektronikai show minden évben az új technológiák bemutatkozásának egyik legnagyobb durranása. Lássuk, az eddigi információk alapján 2013 elején mire számíthatunk Las Vegasban!

Lassan ismét eltelt egy év, és elérkezik január 8-a, amikor is megnyitja kapuit az egyik legjobban várt elektronikai show. Annak ellenére, hogy a Samsung a legsikeresebb okostelefon-értékesítő, már bejelentette, hogy 2013-ra márkája újraértelmezését és megújítását tervezi. Ez nem valószínű, hogy radikális változást jelentene, mindössze egy kis megfrissülést, ami jót is fog tenni a Samsungnak.
 
Az UHD TV-ről, azaz az ultra high definition-ről, mint a jövő hiper-szuper felbontásáról, már többször ejtettünk szót itt az oldalon, igazi debütálása a CES-en várható. A korábban 4K-ként is emlegetett szabvány 8 millió képkockát, minimum 3840 x 2160-es felbontást, és min. 16x9-es képarányt jelent. Most mindenki azt találgatja, mekkorák is lesznek a CES-en bemutatásra kerülő vadiúj kijelzők, és egyáltalán, mikor lesz az UHD a nagyközönség számára is elérhető technológia.
 
Az LG olyan lépésre készül, amellyel egyedülálló lehet az okostévék piacán, ugyanis jövőre olyan készülékek piacra dobását tervezi, amelyek webOS-en alapulnak. A webOS a HP által kifejlesztett ma már nyílt forráskódú, eredetileg mobil telefonoknak szánt operációs rendszer, amelyet az együttműködésnek hála okostévék szoftvereként használnák a jövőben.
 
Forrás: techradar.com



Hozzászólások

comments powered by Disqus