SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Gigantikus méretű LG Ultra HD TV gigantikus áron

Dátum: 2013-04-10 21:06:48   |  hazai
Már Magyarországon is elérhető az LG Electronics (LG) 84 hüvelyk képátlójú Ultra HD TV-je, a 84LM960V. Az LG a 84”-es készülék bevezetésével elsőként hozta kereskedelmi forgalomba az Ultra HD technológiát ilyen nagy méretben.

„A televíziók fejlettségét két tulajdonság határozza meg napjainkban: az elérhető Smart és 3D szolgáltatások és a kép minősége. A képminőség pedig szorosan összefügg a felbontással, ezért vagyunk büszkék arra, hogy ekkora méretben dobjuk piacra a jövő technológiáját jelentő Ultra HD TV-nket” – nyilatkozta Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketingmenedzsere.
 
Az LG 84LM960V Smart 3D TV egyik fontos eleme a Triple XD Engine képjavító szoftver, ami a nevéből is adódóan annyit tesz, hogy feljavítja a képek minőségét. A tévét LED Plus háttérvilágítással, beépített Wi-Fi-vel és 2.2 csatornás hangrendszerrel látta el az LG.
 
A 84LM9600V-ben természetesen az LG mindegyik csúcstechnológiás megoldása helyet kapott. A CINEMA 3D képalkotásnak (polarizált, FPR) hála, könnyű, töltést nem igénylő szemüvegen keresztül élvezhetjük a vibrálás és elmosódásmentes háromdimenziós képet. A Magic Remote mozgásérzékelős távirányító intuitív funkcióival – a hangfelismeréssel, a görgetéssel, a mozdulat-felismeréssel és a rámutatással – minden eddiginél könnyebb a navigálás az LG Smart TV ökoszisztémájában, ahol az egyre bővülő Prémium tartalmak és több száz applikáció várja a szórakozni, kikapcsolódni, vagy tanulni vágyókat.
 
Az LG 84 hüvelykes Ultra HD TV-je a Euronics Műszaki Áruházlánc budaörsi üzletében tekinthető meg, ajánlott fogyasztói ára 6 000 000 HUF.
 
  
84LM9600 Smart 3D TV termékjellemzők:
-       Smart 3D TV
-       Képátló: 84 hüvelyk (213 cm)
-       Ultra HD felbontás: 3840x2160 (8.3 megapixel)
-       LED Plus háttérvilágítás
-       Triple XD Engine - 3. generációs képjavítás
-       Ultra HD Resolution Upscaler Plus (Képfelbontás javító)
-       2.2 csatornás hangrendszer
-       Beépített Wi-Fi
-       MCI (Motion Clarity Index): 800 Hz
-       Méret: (Szélesség X Magasság X Mélység) 1916 x 1120 x 39,9 mm (A panel mélysége bizonyos részeknél, pl. hangszórónál, meghaladhatja ezt a méretet.)Címkék: Full HD HD UHD Ultra HD LG 

Hozzászólások

comments powered by Disqus