SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Itt az Austriasat - új műholdas szolgáltató a magyar piacon

Dátum: 2014-03-21 11:22:24   |  hazai
Szerző: postatib
Hivatalosan március 20-án indult Austriasat néven a műholdas tévészolgáltatás. Minőségi szolgáltatással és megfelelő programválasztékkal hamar vetélytársa lehet a hazai szolgáltatóknak

Az üzemeltető a közelmúltban felvásárolt Hello HD Kft ügyfeleit is magáénak tudhatja, így azonnal néhány ezres előfizetői bázissal indultak.

A szolgáltatás a Kelet 9 fokon lévő Eurobird műholdról érhető el. A legdrágább 6490 Ft-os csomagban 55 csatorna van, amiből 12 HD minőségű. 
Érdekesség, hogy 3D-s erotikus tartalom is van a kínálatban. 
Az Austriasat által biztosított eszközökkel a HotBird műhold jelei is vehetőek, így a magyar nyelvű tartalmakon kívül még több mint száz külföldi csatorna vétele is lehetővé válik. 

Az Austriasat műholdas szolgáltatást a cég honlapján található információk szerint az M70 Kft. nyújtja, mely a luxemburgi székhelyű M7 csoport legújabb tagja. A cégcsoport ezzel hat különböző márkanév alatt hat európai országban van jelen: CanalDigitaal Hollandiában, TV Vlaanderen Belgium flamand területein, TéléSAT Belgium francia ajkú területein, AustriaSat Ausztriában és Magyarországon, valamint Skylink Csehországban és Szlovákiában. A cég a legnagyobb európai műholdas műsorszóró társaságok (SES Astra, Eutelsat) partnereként mintegy 3 millió háztartás számára sugároz műholdas adást.

A szolgáltató igen erős nemzetközi tapasztalatokkal bír, így várhatóan sikerül kicsit megbolygatnia a hazai piacot.

A szolgáltató honlapja: www.austriasat.hu

postatib



Címkék: Austriasat DTH 

Hozzászólások

comments powered by Disqus