SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Új csatornák a UPC műholdas platformján

Dátum: 2014-03-10 21:00:23   |  hazai
Szerző: dorka
A UPC DTH hat új nemzetközi csatornával bővíti kínálatát.

Március 10-től a UPC Direct (Magyarország), Focus Sat (Románia) és a freeSAT (Csehország és Szlovákia) előfizetői új csatorákkal találkozhatnak, ezek a Da Vinci Learning, az Auto Motor Sport, a BlackBelt TV, a Fashion TV, az Investigation Discovery és a Bollywood TV.

Ráadásként a freeSat és a UPC direct nézői a Music Choice szolgáltatást is élvezhetik. Ez az új szolgáltatás a HD adás vételére képes dekóderrel (Humax set-top-box vagy DVR) rendelkező nézők számára elérhető, és 10 zenei csatornát foglal magában, amelyek mindegyike egy zenei műfaj köré építi fel műsorát.

„Örömünkre szolgál, hogy e csatornák hozzáadásával minden piacunkon tovább gazdagíthatjuk csomagjainkat. Rendszeresen kikérjük nézőink véleményét arról, hogy milyen jellegű tartalom tenné még jobbá számukra a tévénézés élményét. Az így kapott visszajelzések alapján biztosak vagyunk benne, hogy az új csatornákkal és zenei csomaggal való bővülés jó fogadtatásban részesül, és változatosabbá teszi már amúgy is gazdag csomagjainkat – ami járulékos költségtől vagy kompromisszumtól mentesen mindenhol több választási lehetőséget biztosít a UPC DTH ügyfeleinek” – nyilatkozta Michael Lee, a UPC DTH ügyvezető igazgatója.



Címkék: UPC direct DTH műhold csatorna 

Hozzászólások

comments powered by Disqus