SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan őszi zeneáradat az Invitelnél

Dátum: 2014-09-03 19:00:00   |  hazai
Szerző: dorka
Szeptember 1. és november 30. között három MTV csatorna műsorát élvezhetik ingyen az Invitel IPTV és digitális kábeltévé előfizetői.

kódolatlan időszakban IPTV és digitális kábeltévé előfizetők 2014. szeptember 1. és november 30. között 3 hónapon át díjmentesen élvezhetik a legfrissebb slágereket az MTV Hits, a legnagyobb bulikat az MTV Dance, és az indie és rock világ legnagyobb sztárjait az MTV Rocks műsorán.

MTV Dance

A csatorna, amely sosem alszik. Az MTV Dance elhozza otthonába a legjobb bulikat a nap bármely szakában. A csatorna olyan szupersztárokat vonultat fel, mint Calvin Harris, David Guetta, Avicii, Swedish House Mafia, avagy a Daft Punk.

MTV Hits

Az MTV Hits a legfissebb, jelenlegi és jövőbeli slágerek csatornája: a zenei toplisták otthona! A csatorna olyan szupersztárokat vonultat fel, mint Beyoncé, Bruno Mars, Jessie J, Justin Bieber, Justin Timberlake, Katy Perry, Nicki Minaj, Olly Murs, One Direction, Pink, Rihanna, Taylor Swift, The Saturday, The Wanted, avagy Will I Am.

MTV Rocks

Egy csatorna a Rock zene szerelmeseinek! Képernyőn az Indie és Rock világ legnagyobb sztárjai és legígéretesebb feltörekvő tehetségei: Arctic Moneys, Biffy Clyro, Coldplay, Foo Fighters, Green Day, Kasabian, Kings of Leon, Linkin Park, Mumford & Sons, Muse, My Chemical Romance, Paramore, Snow Patrol.

Forrás: invitel.hu



Címkék: invitel zene mtv rocks iptv hits dance 

Hozzászólások

comments powered by Disqus