SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Korlátlan mobil díjcsomagokat indít a UPC

Dátum: 2015-03-09 21:29:44   |  hazai
Szerző: dorka
A UPC Magyarország bemutatta a mobilpiacon egyedülálló, korlátlan belföldi internetezést biztosító UPC Freedom mobiltarifa-kínálatát, amely kötöttségek nélküli szabadságot kínál mind lakossági, mind üzleti felhasználóknak.

Az új mobil tarifák legfőbb megkülönböztető jegye, hogy korlátlan adatforgalmat kínálnak minden csomaghoz, mindezt akár már 2.990.- Ft-os havidíjért. A Freedom S, M, L és XL tarifákat úgy alakította ki a UPC, hogy illeszkedjenek a különböző felhasználói szokásokhoz és ennek megfelelően állították be a  hozzájuk rendelt sebességet. A kisebb csomagok kitűnően megfelelnek az olyan, mobilokon leggyakrabban használt, adatforgalmat igénylő szolgáltatásokhoz, mint az e-mailezés, böngészés és csetelés. A nagyobb csomagokon pedig zavartalanul hallgathatnak zenéket, nézhetnek videókat a felhasználók.

A UPC nem csak azoknak kedvez, akik a multimédiás tartalmakat szeretnék a mobileszközökön élvezni, hanem azokra is gondol, akik hosszú beszélgetésekre vágynak: az új mobil díjcsomagok vonzereje, hogy hálózaton belül korlátlan beszélgetést tesznek lehetővé. További jó hír az előfizetőknek, hogy Freedom díjcsomagjukat igényeik szerint bármikor szabadon módosíthatják, mivel nem kell hűségidőt vállalniuk.

Az új mobil tarifacsomagjait a UPC egy rendhagyó sajtótájékoztató keretében mutatta be. Az erdei tisztást imitáló díszlet azt sugallta, hogy többé már nem csak otthoni vagy irodai környezetben találkozhatunk a UPC szolgáltatásaival, hanem bárhol, bármikor, korlátok és kötöttségek nélkül élvezhetjük ezeket.

A cég az utóbbi hónapokban több olyan szolgáltatást is indított, amelyeknek az otthon falai nem szabnak határt. A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több, mint 300 ezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyen WiFi elérést, a UPC Phone alkalmazással pedig az előfizetők magukkal vihetik otthoni vezetékes telefon előnyös szolgáltatásait,  illetve már weben, mobiljukon vagy táblagépeiken is nézhetik televíziós csatornáik élő adásait a Horizon Go alkalmazás segítségével. A UPC mobilszolgáltatása nem csupán szabadságot kínál, de annak lehetőségét is megteremti, hogy előfizetőik a megszokott UPC szolgáltatásokat, tartalmakat az otthon, illetve az iroda falain kívül is szabadon használhassák.

 Címkék: upc mobil 

Hozzászólások

comments powered by Disqus