SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Már alakul az Ultra HD forradalom

Dátum: 2013-02-22 15:31:20   |  nagyvilág
Ultra HD kimenettel érkezik a Sony titokzatos Playstation 4-e, célközönséget nem a játékosok, hanem tévénézők jelentik.

A 4K-ról, vagy más néven Ultra HD-ról minden televíziós fórumon hallhatunk, de egyelőre a nagyközönség számára távoli jövőnek tűnik az otthoni élmény. A SONY szerint annyira nem is távoli, ugyanis a sok titkolózással övezetett Playstation 4 konzollal a cég a 4K forradalom része kíván lenni.
 
A Playstation 4 még az idei évben kereskedelmi forgalomba kerül, és már most tudható, hogy egy olyan ultra HD kimenettel is rendelkezni fog, aminek a játékosok nem veszik majd hasznát.
 
Egyik interjújában Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke szerdán megerősítette az előbbi hírt, és hozzátette, hogy csak bizonyos, a 4K megjelenítésére alkalmas eszközökkel lehet majd a kimenetet használni. Az, hogy a SONY a 4K kimenetet televízióihoz szánja nem is olyan meglepő, hiszen az év elején megrendezett CES fogyasztói elektronikai vásáron már elmondta, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet majd erre a technológiára 2013-ban. Januárban egy 84 hüvelykes tévével is alátámasztotta a célkitűzést.Címkék: Ultra HD 4K Sony tartalom 

Hozzászólások

comments powered by Disqus