SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Ünnepi újdonságok a UPC Directnél

Dátum: 2015-12-01 16:20:08   |  hazai
Szerző: doga
Karácsony közeledtével ünnepi zenecsatorna és kódolatlan filmek várják az előfizetőket.

Stringray Christmas csatornával valamint FilmBox Pak kódolatlan időszakkal lepi meg nézőit a UPC Direct, hogy az adventi készülődést hangulatos dallamokkal, a közelgő ünnepeket pedig remek mozifilmekkel tegye teljessé.

Az ünnepek közeledtével már minden a karácsonyról szól: a díszek, az illatok, az ízek, a dallamok. Ha a UPC Direct előfizetői a Medium csomagban (199-es csatornakiosztáson) elérhető Stringray Christmas csatornára kapcsolnak, az ünnepi készülődéshez illő zenét hallgathatnak, hiszen itt  kizárólag karácsonyi dalok szólnak december 1. és január 4. között.

A UPC Direct azokra is gondol, akik az ünnepek alatt otthoni filmnézéssel szeretnének kikapcsolódni. A karácsonyi és újévi időszak alatt, december 18-tól január 4-ig a szolgáltató minden előfizetője kódolatlanul évezheti a FilmBox Pak három csatornájának (FilmBox Premium, FilmBox Plus és FilmBox Family) kínálatát remek vígjátékokkal, izgalmas akciófilmekkel, drámával és sorozatokkal.

A filmrajongók az új évet új csatornával is ünnepelhetik, hiszen január 5-től a műholdas szolgáltató FilmBox Pak csomagja a FilmBox Extra HD adóval bővül, így a csomagra előfizetők tökéletes minőségben élvezhetik a házimozizást. A csatorna elsősorban azoknak az előfizetőknek kedvez, akik imádják a sikerfilmeket, és kényelmesen, otthonukban tévézve sem akarnak lemondani a valódi HD élményről.

Mindezek mellett a Galaxy csatorna érdekes dokumentum- és reality műsorokkal, örök-kedvenc sorozatokkal, valamint filmekkel várja a UPC Direct előfizetőit a Plus TV csomagban.

További változás, hogy december 5-től a Minimax gyerekcsatorna  a Light TV csomag kínálatát gazdagítja, így a legkisebbek nagy örömére a UPC Direct előfizetői és családjuk reggel 6-tól este 8-ig élvezhetik kedvenc meséiket és rajzfilmjeiket. A C8, amely több népszerű csatorna műsoraiból válogatja programját, szintén elérhetővé válik a Light TV csomagban, így az előfizetők 20:00 és 02:00 óra között ízelítőt kaphatnak olyan programokból is, amelyek egyébként csak más csomagokban láthatók, mint például, a Sport 1 és a Sport 2 kínálata.

Doga

Forrás: upc



Címkék: UPC Direct 

Hozzászólások

comments powered by Disqus