SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Írországban vezetékes áron mobilozhatnak a UPC ügyfelei

Dátum: 2014-01-22 20:10:58   |  érdekes
Szerző: dorka
A UPC Ireland olyan új alkalmazást indít el, amelyik lehetővé teszi, hogy az előfizetők vezetékes áron telefonáljanak mobilon is.

A helyi wifi roaming előnyeit használja ki az alkalmazás, amelyet a világon bárhol használhatnak majd a UPC Ireland előfizetői, elkerülve a roaming díjakat. A családtagok is élhetnek az applikáció nyújtotta előnyökkel, amely a UPC otthoni vezetékes csomagjának az árait biztosítja mobiltelefonon is a felhasználóknak.

Az alkalmazás a Horizon márka alatt fut majd, és tavasztól lesz ingyen letölthető a Google Play Store-ból Android esetében, és az App Store-ból Apple iOS rendszer esetében.

Ronan McEvoy, a UPC Ireland felhasználó termékek részlegének feje így nyilatkozott: „Az innovatív Horizon Phone App az otthoni telefonálás és az okostelefonok előnyeit egyesíti egy alkalmazásban. Lehetővé teszi a UPC felhasználói számára, hogy a lehető legjobban járjanak otthoni percdíjaikat, és a mobil eszközök nyújtott kényelmet kihasználva, mikor otthonukban, azon kívül, vagy akár külföldön telefonálnak.”



Hozzászólások

comments powered by Disqus