SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Svájc: problémák a UPC Horizon indulásakor

Dátum: 2013-03-03 16:42:18   |  nagyvilág
Csakúgy mint Hollandiában, Svájcban is problémák merültek fel a UPC Horizon névre keresztelt szórakoztató platform indulásakor.

A svájci média és az online fogyasztói fórumok is tele vannak a negatív észrevételekkel, amelyek nagyon hasonlítanak azokhoz, amiket a holland felhasználók is tapasztaltak a szolgáltatás indulását követően.

A szolgáltató szerint az indítás sikeres volt, és több mint 20 000 darabot adtak már el a vételhez szükséges dekóderből. A UPC Cablecom időközben a felére csökkentette az új termékei árát, de a cég szerint ennek a lépésnek semmi köze a felmerült problémákhoz. Egyes híresztelésekre reagálva a UPC tagadja, hogy a termékek béta-verzióját értékesítené, és Marc Mauer szóvivő azt is elmondta, hogy ha bármelyik felhasználó bármilyen problémát észlelne, nyugodtan forduljon a ügyfélszolgálathoz.
 
A Svájcban tapasztalt problémák hasonlítanak a Hollandiában tapasztaltakhoz: például hiba lép fel sorozatrögzítés esetén, lassú a válaszidő, a set-top box könnyen lefagy, bonyolult a felhasználói felület, nehézség a régebbi felvételek megtalálásában. Azt is sérelmezik a nézők, hogy a távirányító nem rendelkezik gyorsbillentyűvel, és, hogy a teletext használata nem túl stabil.
 
A holland esethez hasonlóan itt is szoftverfrissítésekkel szándékoznak megoldani a hibákat. Még tavasszal bevezetik az új távirányítót, amelynek a hátoldalán egy teljes billentyűzet foglal majd helyet, és gyorsbillentyűket is kap a TV programhoz, felvételhez, on demand funkciók eléréshez.

 Forrás: broadbandtvnews.com



Hozzászólások

comments powered by Disqus