SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

UPC Horizon egy újabb országban

Dátum: 2013-01-14 22:15:47   |  nagyvilág
Hollandia után Svájcban is elindult január 14-én, hétfőn, a UPC szórakoztató platformja.

2012. szeptemberében elsőként Hollandiában indult el a UPC Horizon, amely a nagy érdeklődés mellett számos problémával is rendelkezett az első hónapokban. Ezek javát szoftverfrissítésekkel sikerült megoldani.

 
 
A Horizon hat beépített TV tunerrel érkezik. Kettő ezek közül a gyors töltésért felel, mivel csatornák mindig letöltés alatt állnak a háttérben. Ez azt jelenti, hogy csatornalépésnél nem kell várni, míg a következő, új csatorna betöltődik. A maradék négy tuner azt teszi lehetővé, hogy egyszerre négy programot rögzíthessen a néző HD minőségben. A Horizon HD felvevője 175 órányi programot képes rögzíteni (több mint 100 filmet SD minőségben), amely 65 órányi HD programnak felel meg (több mint 40 HD film).
 
A Horizon nézői a kedvenc tévéműsoraikat és több mint 1000 filmet vagy sorozatot a számítógépükön keresztül is meg tudnak tekinteni, a horizon.tv weboldalán keresztül. Emelett az előfizetők a Horizon TV alkalmazást is használhatják, hogy on demand tartalmat nézhessenek iPadjükön vagy iPhone-jukon keresztül.
 
A UPC Cabelcom a Horizon set-top boxot három csomagajánlattal kínálja.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus