SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Szélessávú műholdas net indult Szlovéniában

Dátum: 2013-07-21 19:45:49   |  nagyvilág
A Telekom Slovenije új szolgáltatást indított, műholdon keresztül elérhető szélessávú internetet kínál előfizetőinek. Ilyen már hazánkban is elérhető.

 

A cég szerint az elsődleges közönséget azok a fogyasztók jelentik, ahol ez idáig szélessávú internetszolgáltatás nem volt elérhető, tehát célcsoport az ország jelentős része.
 
A vásárlók három csomag közül választhatnak, a szolgáltatás az Eutelsattal együttműködve jöhetett létre.
 
Szélessávú műholdas internetszolgáltatás hazánkban is működik már tavaly nyár óta. A Business Telecom (BTel) és az RG Networks tavaly június 6-án, a Magyar Innovációs TechShow 2012 rendezvény keretében írták alá azt a szerződést, amelynek értelmében a hazai szolgáltató Magyarország teljes területén elérhető műholdas szélessávú internet-szolgáltatást kínál lakossági és vállalati ügyfeleknek.


„Ez a termék az első és egyetlen, a szélessávú internetkapcsolatot igénylő hazai lakossági előfizetők számára kidolgozott konstrukció. Működéséhez nem kell más, mint elektromos áram; ezzel az ország területén bárhová, az előfizető otthonába vagy bármilyen külső helyszínre szinte percek alatt kitelepíthető.” - mesélte a szolgáltatásról tavaly Takács Krisztián, a Business Telecom elnök-vezérigazgatója.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus