SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

UPC Horizon box Lengyelországban is

Dátum: 2014-12-09 17:29:15   |  nagyvilág
Szerző: dorka
A UPC Lengyelország bemutatta a Horizon set-top-boxot, amely 2015 elején minden előfizetője számára elérhető lesz.

A Horizon GO televíziós alkalmazást már májusban elindította a lengyel UPC, és azóta a Horizon dekóder alappilléreiként emlegetett MyPrime Filmek és Sorozatok applikációt is letölthetővé tette. Ez több mint 1000 filmet, sorozatot, klipet és kimeríthetetlen mennyiségű on demand tartalmat tartogat a lengyel UPC digitális nézők számára a HD és Max HD csomagok mellé.

A UPC Lengyelország ügyvezetője így nyilatkozott: „A felhasználóink azt szeretnék, ha nézhetnék a kedvenc programjaikat bármikor és bárhol. Ezért indítottuk el a többképernyős alkalmazásunkat, a Horizon GO-t, csakúgy, mint a MyPrime alkalmazást, így felülmúlhatatlan mennyiségű tartalmat kínálunk a tévés filmekből és sorozatokból. A most következő fontos lépés a Horizon bevezetése, a legfejlettebb újgenerációs szórakoztató platformé.

A UPC Horizon digitális tartalmat nyújt kábelen keresztül, on demand könyvtárakat, különféle alkalmazásokat és online szolgáltatásokat. A Horizon televízióvá változtatja az okostelefont vagy a laptopot, segítségével egy iPad szolgálhat távirányítóként vagy kiegészítő képernyőként az élő adások vagy az internetes tartalmak megtekintéséhez.



Hozzászólások

comments powered by Disqus