SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

UPC Horizon már Írországban is

Dátum: 2013-08-13 16:16:51   |  hír
A Horizon TV szolgáltatás Hollandia és Svájc után egy újabb országban indult el. Az írek remélik, hogy a hibák elkerülik őket.

A UPC Horizon HD csatornákat is tartalmazó, 100 Mbps sebességű internetet kínáló csomagja havi 50 euróért (kb. 15 000 ft) érkezik az ír otthonokba.

Az írországi ajánlatban 45 csatorna szerepel, amely a televíziós alkalmazásnak és online TV szolgáltatásnak hála több képernyőn is élvezhető, engedve ezzel a több képernyős (laptop, TV, okostelefon, tábla PC) otthonok jelentette nyomásnak. A 19 HD csatorna között megtalálható a legnagyobb szolgáltatók, a RTE, TG4, Sky és a BBC ajánlata is.

A UPC Írország értékesítési és marketing alelnöke, Mark Coan így nyilatkozott: "mikor televízióról van szó, a UPC Írország vezető innovátora." A Horizon TV szolgáltatás elindítása egy fél milliárd eurós beruházásnak köszönhető a UPC üvegszál alapú hálózatába.Coan azért reméli, hogy a UPC ír call centerének nem kell majd annyi kritikus bejelentéssel szembenéznie, mint a holland és svájci társaknak. Egy új szoftverfrissítés elméletileg kiküszöbölte a korábban tapasztalt problémákat.



Hozzászólások

comments powered by Disqus