SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Új információs tévécsatornát indított az MTVA

Dátum: 2013-04-04 22:00:30   |  digitális átállás
MTVA Infó néven új, a hirado.hu híreivel és a digitális átállással kapcsolatos információkkal jelentkező tévécsatornát indított csütörtökön a közszolgálati média - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája az MTI-vel.

A sajtóiroda közleménye szerint a csütörtöktől az országos digitális földfelszíni MinDigTV hálózaton elérhető, szövegek és állóképek továbbítására alkalmas csatorna a hirado.hu anyagaira alapozva nyújt hírszolgáltatást, továbbá közvetett módon részletes információkkal segíti a digitális átállás folyamatát. A közeljövőben műsorinformációkkal is bővül a tartalom - tették hozzá.

Kép forrása: mtv.hu

Mint írták, az új műsor vevőkészüléktől függően várhatóan automatikusan megjelenik a MinDigTV vevődekóderek vagy a korszerű televíziók csatornalistájában. Amennyiben ez nem történne meg, a csatornalistát frissíteni kell.
 

Kiemelték: az új, ingyenes médiaszolgáltatás a lakosság 98,5 százaléka számára érhető el, ebből 350 ezer - földfelszíni digitális vételi módot használó - háztartás rendelkezik a vételre alkalmas készülékkel.

Forrás: MTI



Hozzászólások

comments powered by Disqus